Slide background

Stel zelf uw drie of viergangenmenu samen.  Vanaf 20 personen.
Driegangen keuzemenu met soep € 33,95 p.p.
Driegangen keuzemenu met koud voorgerecht € 37,95 p.p.
Viergangen keuzemenu € 41,95 p.p.

(Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om van onderstaande suggesties af te wijken)

Koude voorgerechten

(keuze uit 2)

  • Carpaccio van ossenhaas, gemarineerd in een geurig kruiden en specerijen palet, begeleid door diverse lekkernijen.
  • Tartaar van zalm, mosterd, groene kruiden en olijfolie.
  • Klassieke cocktail van Noorse garnalen, gepresenteerd op knapperige ijsbergsla, tenslotte overgoten met een whiskysausje. )
  • Roosjes Ardenner ham in combinatie met gekoelde meloen en een zachte Cumberlandsaus.
  • Vitello Tonato, kalfslende met een tonijnsaus. (meerprijs € 1,50 p.p.)
  • Runderpastrami met Oude Reypenaer en aceto balsamico stroop. (meerprijs € 1,50 p.p.)
  • Carpaccio van tonijn met paksoisalade. (meerprijs € 1,95 p.p.)

Soepen

(keuze uit 2)

  • Ouderwets goed gevulde kop boerengroentesoep
  • Krachtige runderbouillon met een keur aan groene kruiden
  • Franse uiensoep
  • Tomatencrème soep met balletjes gehakt

Hoofdgerechten

(keuze uit 3)

  • Flinke varkenshaas gebakken in roomboter en overgoten met een zachte champignonsaus.
  • Zachte kuikenrollade met een sausje van tuinkruiden.
  • Kogelbiefstuk van de grill op een bedje van grotchampignons in combinatie met een driekleurenpepersaus.
  • Gebakken kabeljauw met een zachte mosterdsaus.
  • Gepocheerde zalmfilet zwemmend in een romige saus van witte wijn en verse limoen.
  • Schotse ossenhaas met een saus van gepofte knoflook. (meerprijs € 5,95 p.p. )
  • Graan gevoerde runderentrecote met een beurre Café de Paris. (meerprijs € 4,50 p.p.)
  • Parelhoen op risotto met een truffeljus. (meerprijs € 3,95 p.p.)

Nagerechten

Parade van luxe desserttaarten of een hoorntje Italiaans ijs uit de ijsfiets.

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree