Slide background

À la carte

Voorgerechten

Flinterdun hertenfilet, € 13,50
eendenleverkrullen, dressing van kriekenbier, eekhoorntjesbrood.
Wijnsuggestie: Pedro Ximenez, € 5,00

Carpaccio van ossenhaas, € 12,95
gamba’s in een krokant jasje, zwart knoflookschuim.
Wijnsuggestie: Vinea, Tempranillo Crianza, € 5,50

Gerookte zalm, € 12,95
Cheesecake van mierikswortel, kruiden, crème fraîche met spekjes.
Wijnsuggestie: Laroche, Chablis, € 6,50

Terrine van truffelsalami, € 13,25
zoete aardappel, bitterballen van Parmezaan.
Wijnsuggestie: Passimento Romeo en Juliet, Veneto, € 5,50

Tonijn tataki, € 12,50
komkommerparels, hangop van yoghurt en wasabi.
Wijnsuggestie: Weingut Schloss Reinhartshausen, Riesling,
€ 5,00

Hartige wafel, € 14,50
vijgenspread, gerookte eendenborst, gebakken eendenlever, balsamicostroop.
Wijnsuggestie: Domaine des Granges de Mirabel, Viognier,
€ 6,00

Stapelaar, € 12,75
rivierkreeftstaartjes, tartaar van zwaardvis, avocado.
Wijnsuggestie: Weingut Allram, Grüner Veltliner,
€ 5,00

Thee van ree, € 8,50
Cognacroom, bonbon van eend en zuurkool.

Thaise kerriesoep, € 8,50
krokante kip, ananas, banaan.

Hete bliksem van rodekool en appel, € 13,25
patrijs, eigen jus.
Wijnsuggestie: Weingut Schloss Reinhartshausen, Riesling,
€ 5,00

Hoofdgerechten

Boeuf Bourguignon van ree, € 22,50
stamppotje van zoete aardappel en wortel.
Wijnsuggestie: Château La Tour de By, Médoc,
€ 7,50


Hertenbiefstuk, € 24,50
Oosterse boerenkool, hoisin, loempia van hertensukade.
Wijnsuggestie: Casa, Amarone della Valpolicella,
€ 9,75

Duo van fazant, € 23,50
tarte tatin van sjalot, saus van stoofpeer.
Wijnsuggestie: Laroche, Chablis, € 6,50

Biefstuk van Aberdeen Angus, € 29,50
gefrituurde pastinaak, saus van cantharellen.
Wijnsuggestie: Casa, Amarone della Valpolicella,
€ 9,75

Gebakken varkenshaas, € 22,50
gevuld met roombrie, saus van beenham, stamppotje andijvie.
Wijnsuggestie: Domaine des Granges de Mirabel, Viognier,
€ 6,00

Dry aged Rib-eye, € 23,95
dikke frieten, knoflookpuree.
Wijnsuggestie: Vinea, Tempranillo Crianza, € 5,50

Gestoofde boerderijkip, € 22,95
eigen jus, verse appelcompote.
Wijnsuggestie: Domaine des Granges de Mirabel, Viognier,
€ 6,00

Vegetarische stuckjes, € 22,50
penne, geitenkaas, rucola, walnoten.
Wijnsuggestie: Wild Rock, Marlborough, Sauvignon Blanc,
€ 5,50

In roomboter gebakken zeetong, Dagprijs
limoen, peterselie.
Wijnsuggestie: Laroche, Chablis, € 6,50

Snoekbaars,
appelstroop, bitterballetjes van forel, beurre blanc.
Wijnsuggestie:

Biefstuk van tonijn, € 22,95
olijfolie, kappertjes, ui, ansjovis, balsamico, tomaat.
Wijnsuggestie; Laroche, Chablis, € 6,50

Kindergerechten

Balletje balletje, € 3,00
drie Van Dobben bitterballen met een bakje mayonaise

Fris en fruitig, € 3,50
cocktailtje van vruchtjes

Pim pam pet, € 5,00
tomatensoep met gehaktballetjes

Klein biefstukje, € 14,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Kroket of frikandel, € 6,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Flinke pannenkoek, € 6,50
geserveerd met poedersuiker en stroop

Knapperige kipnuggets van kakel de kip, € 6,50
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Stukje gebakken vis van de dag, € 12,00
geserveerd met franse frietjes, appelmoes en mayonaise

Copyright Restaurant De Mof / website by Yellow Lemon Tree